Eladná / kiadná ingatlanát?
Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi irodánkkal egy ingyenes értékbecslésért

Szeretné eladni vagy kiadni ingatlanát, de nem tudja mennyiért?
Szeretné megtudni, hogy most drágább, olcsóbb, vagy ugyanannyit ér, mint amikor vásárolta?
Pontos választ erre csakis egy ingatlan értékbecsléssel kaphat, melyet a Tecnocasa ingyenesen elvégez Önnek.
Az értékbecslést egy olyan tapasztalt személy végzi, aki az adott környéket és ingatlanpiaci viszonyokat elsőkézből ismeri, azaz egy Tecnocasa ingatlanszakértő.
A Tecnocasa immáron több, mint 25 éve van jelen a magyarországi ingatlanpiacon, rendelkezik a piaci változások, sajátosságok mélyreható ismeretével.
Az ingatlanpiac az idő múlásával változik, átalakul és persze más-más sajátosságokkal rendelkezik a különböző környékeken.
A következő tényezők határozhatják meg az ingatlan értékét: típus, rendeltetés, négyzetméter, szobaszám, állapot, saját kert, erkély, terasz, garázs, de legfőképpen a környék, ahol található.
Még ha ezek a szempontok nem tűnnek fontosnak első látásra, azzá válnak egy ingatlanszakértő szemében.
Munkatársaink tapasztalattal, szakértelemmel, és más hasonló paraméterekkel rendelkező, már eladott / kiadott ingatlanokkal összevetve állapítják meg az ingatlan valós értékét, azaz, hogy mennyiért adható el / adható bérbe az aktuális ingatlanpiacon.
Jelölje be az eladási / kiadási szándékát, pontosan adja meg a címet és az elérhetőségeit, hogy munkatársaink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot egy ingyenes értékbecslésért.Adja meg az Ön és az ingatlana adatait


Franchisee
Négyker Ingatlan Kft.
1042 Budapest, Görgey Artúr út, 92. fszt.
Tecnocasa Group Logo

Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

árfolyam 24/07/2024
EUR 391.96 HUF

cégünk

Elérhetőségeink

2024 Gruppo T.F.M. Szolgáltató Zrt. - P. IVA 27421275-2-42 - 1068 Budapest, Király utca 102.. Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

Adatvédelmi irányelvek | Cookies tájékoztató